2 de jul. 2012

Es cura la diabetis?

Quan et diagnostiquen la diabetis aquesta és una de les primeres preguntes que et fas, però sempre esperes una resposta diferent de la que et donen... Llavors només et queda l'esperança ens els nous avenços en les futures investigacions.

 La diabetis no té cura, de moment, però es pot controlar i arribar a tenir una vida normal, regulant el sucre amb insulina externa i ajudant amb una bona dieta i fent exercici.

5 comentaris:

  1. Bé, fa poc que vaig anar a un hotel a Sant Gaudens al pirineu Francès on es menja menjar macrobiòtic, és un tipus de menjar que pot curar enfermetats. Allà vaig comprar un llibre que es diu Macrobiótica Zen de Georges Ohsawa, i diu que la diabetis es pot curar fent un règim d'arròs integral, el hokkaido i els azukis. Els metges no hi creuen i jo tampoc tinc experiències, però són coses alternatives que per provar no es perd res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert que hi ha algunes dietes o plantes que diuen que poden curar la malaltia, encara que jo tampoc no hi crec massa en aquestes cures, però intentare obrir una entrada per si algú vol comentar experències amb aquest tipus de tractament i intentare buscar aquest llibre i conmentar la meva opinió sobre aquests règims tan milagrosos

      Elimina
  2. A un home li van tenir que canviar la medula ossia per una dolencia que tenia i era diabetic, quan li van fer la operació els metges li van dir que la diabetis s'havia esfumat. Aquesta pot ser una posible cura!

    ResponElimina
  3. seria genial no tenir diabetes pero se que es impossible!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Últimament s'han fet molts avenços en la diabetis sobretot en referencia al genoma humà i el fet de que s'ha aconseguit curar en gossos fan que hi hagin més esperances amb un futur, aconseguir una cura en humans.

      Elimina